Beschrijving

iSalesPlus is dé iPad applicatie voor de zelfstandige ondernemer, horeca-uitbater, winkelverkoper, kapper, juwelier, schoonheidsspecialiste, …

Iedereen die onderhevig is aan de BTW-wetgeving kan met iSalesPlus zijn volledige verkoopadministratie beheren op de iPad.

Via iSalesPlus beheert u uw klanten, registreert u verkopen en maakt u verkoopfacturen. iSalesPlus fungeert eveneens als een kassasysteem met touch-bediening. U kan standaard werken met klanten, maar voor de horeca kan u ook registreren via tafels.

Met deze app krijgt u in een handomdraai verkoopcijfers, statistieken, vervalbalansen, de BTW-listing en zo veel meer.

Neem uw volledige verkoopboekhouding met u mee op uw iPad!

Maak facturen bij de klant thuis, of in de winkel als kassasysteem. Uitprinten van kassatickets zijn uiteraard mogelijk naar Epson, Star en EPOS ticketprinters, evenals het printen van artikel-etiketten op de Dymo LabelWriter. Een kassalade kan eveneens worden aangesloten.

Lijsten en statistieken kan je afdrukken naar alle AirPrint-printers. Geen printer bij de hand? E-mail de factuur rechtstreeks naar de klant! Of mail de lijst rechtstreeks naar je email-adres om deze later te consulteren.

Beheer een onbeperkt aantal artikels en hou de voorraad automatisch bij. Scan de barcodes met behulp,van de ingebouwde camera van de iPad.

iSalesPlus maakt automatische backups naar uw iCloud account. U kan uw backups eenvoudig uitwisselen tussen meerdere iPads.

Dit alles in één handige iPad app: iSalesPlus

 

App_Store_Badge_EN_g